Scandal cu arme în cartierul Berceni din Capitală

Şase indivizi au fost implicaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un scandal petrecut în cartierul bucureştean Berceni, unde au fost folosite pistoale şi bâte, din cauza unei taxe de protecţie.

Urmărește
223 afișări
Imaginea articolului Scandal cu arme în cartierul Berceni din Capitală

Scandal cu arme în cartierul Berceni din Capitală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că trei indivizi s-au bătut noaptea în stradă cu alţi trei, bărbaţii făcând parte din grupări rivale.

Totodată, geamurile unei case şi ale unei maşini au fost sparte în urma conflictului, în care s-a tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

Proprietarii nu au depus, deocamdată, vreo plângere legată de incident.

Potrivit lui Ciocan, poliţiştii i-au identificat pe cei şase bătăuşi, însă, până în prezent, nicio persoană nu a fost reţinută.

Poliţiştii au deschis, totuşi, dosar penal privind acest caz, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici