Se teme Vladimir Putin de un atentat precum cel care l-a vizat pe Donald Trump?

Securitatea preşedintelui rus Vladimir Putin este întotdeauna întărită, indiferent de tentativele de asasinat comise asupra altor lideri la nivel mondial, afirmă un oficial.

Urmărește
392 afișări
Imaginea articolului Se teme Vladimir Putin de un atentat precum cel care l-a vizat pe Donald Trump?

Se teme Vladimir Putin de un atentat precum cel care l-a vizat pe Donald Trump?

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus Vladimir Putin nu este în lume fără a fi protejat, precizând că, „din motive evidente, securitatea a fost deja consolidată”.

Răspunzând unei întrebări despre necesitatea creşterii măsurilor de protecţie a lui Putin după atentatele la viaţa fostului preşedinte american Donald Trump şi a premierului slovac Robert Fico, Peskov a adăugat că „protecţia şefului statului este asigurată la un nivel corespunzător, totul se face necesar, ţinând cont, desigur, de escaladarea internaţională a tensiunilor, în general”.

Un înalt oficial ucrainean a susţinut că Putin a fost vizat de mai multe atentate, fără a menţiona dacă Ucraina a fost implicată în vreun fel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici