Sebastian Burduja: Două linii de medie tensiune sunt indisponibile total, iar două parţial

  • Două linii de medie tensiune sunt indisponibile total, iar două parţial, anunţă ministrul Energiei, Sebastian Burduja, despre efectele inundaţiilor din sudul Moldovei.
  • El afirmă că 80% dintre utilizatori au fost reconectaţi la reţeaua de distribuţie energie electrică în zona Galaţi.
Urmărește
87 afișări
Imaginea articolului Sebastian Burduja: Două linii de medie tensiune sunt indisponibile total, iar două parţial

Sursă foto: Facebook/Sebastian Burduja

„Suntem aproape de obiectivul asumat la comandamentul energetic de dimineaţă, de 80% utilizatori reconectaţi la reţeaua de distribuţie energie electrică în zona Galaţi. Mai sunt în acest moment 4.309, o îmbunătăţire majoră faţă de situaţia din prima parte a zilei (peste 18.000)”, scrie pe Facebook Sebastian Burduja.

El precizează că două linii de medie tensiune sunt indisponibile total, iar două parţial.

Localităţile care rămân de conectat sunt Bujoru (partial), Slobozia Conachi, Costachi Negri, Cudalbi, Vameş şi Rugineni.

„Mulţumesc colegilor de la Electrica (DEER - Muntenia Nord) pentru efortul exemplar şi eficient. Vă felicit pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi. Vom reuşi, cu răbdare şi aceeaşi dedicare, să rezolvăm problemele rămase şi să revenim la normalitate în comunităţile afectate”, încheie Burduja.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici