Sebastian Burduja: Numărul utilizatorilor nealimentaţi a scăzut la 11.005

  • Numărul utilizatorilor nealimentaţi cu energie electrică a scăzut la 11.005, anunţă ministrul Sebastian Burduja: „Am pornit de la peste 25.000 ieri, azi dimineaţă eram la aproximativ 18.000”.
  • În prezent sunt 24 de localităţi afectate de inundaţiile din sudul Moldovei.
Urmărește
56 afișări
Imaginea articolului Sebastian Burduja: Numărul utilizatorilor nealimentaţi a scăzut la 11.005

Sursă foto: Facebook/Sebastian Burduja

„Ca urmare a eforturilor echipelor de intervenţie ale Electrica (DEER - Muntenia Nord), numărul utilizatorilor nealimentaţi a scăzut la 11.005. Am pornit de la peste 25.000 ieri, azi dimineaţă eram la aproximativ 18.000. În imagini, veţi vedea condiţiile în care muncesc aceşti eroi nevăzuţi, departe de familiile lor, pentru a aprinde din nou lumina în casele românilor afectaţi de inundaţii. Le mulţumesc în mod special pentru efortul deosebit! Vă ţinem la curent cu evoluţiile”, scrie pe Facebook Sebastian Burduja.

El afirmă că, dacă vremea va permite, ţinta este de 80% defecţiuni remediate, în funcţie şi de avariile noi pe care echipele le identifică în teren.

„Siguranţa lor şi a cetăţenilor rămâne pe primul loc. Cu răbdare, vom trece împreună şi peste acest nou moment dificil”, adaugă ministrul Energiei.

Burduja precizează că localităţile afectate sunt Bujoru (parţial), Moscu, Izvoarele, Cavadineşti (parţial), Grăpeni, Vădeni, Pechea, Sat Lupele, Costachi Negri, Cudalbi, Griviţa, Corod, Vameş, Suceveni,Chiraftei, Drăculeşti, Găneşti, Suceveni, Comăneşti, Puricani, Aldeşti, Săseni, Prodăneşti şi Şipote.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici