Şedinţă de dresaj gratuită pentru cei care au adoptat câini la târgurile ASPA

Bucureştenii care au adoptat un câine la târgurile ASPA au primit, sâmbătă, o şedinţă de dresaj gratuită, la intrarea principală din Parcul Tineretului, cu dresorul Daniel Manea.

Urmărește
60 afișări
Imaginea articolului Şedinţă de dresaj gratuită pentru cei care au adoptat câini la târgurile ASPA

Şedinţă de dresaj gratuită pentru cei care au adoptat câini la târgurile ASPA

Primarul general Nicuşor Dan spune că înscrierile la această şedinţă de grup gratuită, oferită de Şcoala de Educaţie, Psihologie şi Dresaj Canin - Daniel Manea s-au făcut la numărul de telefon 0726508777. Beneficiarii sunt cei care au adoptat unul sau mai mulţi căţei la târgurile de adopţii organizate de ASPA în acest an.

Şedinţa de dresaj durează două ore, timp în care adoptatorii învăţă cum să corecteze eventualele comportamente nedorite ale câinelui, iar blănoşii învaţă, la rândul lor, să respecte regulile şi limitele impuse de deţinători şi să se integreze mai uşor in familie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici