Şef de poliţie, demis pentru că şi-a falsificat CV-ul. A susţinut că la 15 ani a luptat în război

  • Un şef de poliţie din Anglia a fost demis pentru că şi-a falsificat CV-ul.
  • Printre altele, el a susţinut că şi-a început serviciul în marina britanică de la vârsta de 10 ani şi că a luptat la doar 15 ani în război.
  • Bărbatul are o carieră de 32 de ani de ofiţer de poliţie.
678 afișări
Imaginea articolului Şef de poliţie, demis pentru că şi-a falsificat CV-ul. A susţinut că la 15 ani a luptat în război

Şef de poliţie, demis pentru că şi-a falsificat CV-ul. A susţinut că la 15 ani a luptat în război

Nick Adderley, şeful poliţiei din Northamptonshire a fost demis după ce s-a descoperit că a minţit cu privire la dosarul său militar. El a folosit o medalie susţinând că a servit în războiul din Falkland, din 1982, în ciuda faptului că avea 15 ani când a izbucnit conflictul, potrivit Sky News. De asemenea, în CV el susţine că a servit în Royal Navy timp de 10 ani, deşi a stat doar doi ani, şi se pare că şi-a trecut data de începere a serviciului de la vârsta de 10 ani, conform calculul său.

În plus, Adderley a folosit o medalie obţinută de fratele său şi şi-a arogat un grad militar pe care nu l-a obţinut niciodată.

O comisie a analizat dosarul şi după cinci zile a dat verdictul. Membrii comisiei au considerat că „îndrăzneala lui este uluitoare”, deoarece a minţit atât de mulţi ani cu „înverşunare arogantă”. Ei au mai stabilit că astfel de comportament produce prejudicii Poliţiei şi l-au demis pe poliţist.

Nick Adderley este nevoit să pună capăt carierei sale de 32 de ani ca ofiţer de poliţie. El a prezentat scuze celor pe care i-a ofensat, în special veteranilor de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici