Şeful IJP Suceava, rănit într-un accident rutier

Patru persoane, printre care şeful Poliţiei Judeţene Suceava, au fost rănite, sâmbătă seara, într-un accident produs în Fălticeni, unde un şofer nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, iar maşina s-a ciocnit cu autoturismul condus de şeful IJP Suceava, comisar şef Ioan Todiruţ.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Şeful IJP Suceava, rănit într-un accident rutier

Şeful IJP Suceava, rănit într-un accident rutier

Potrivit IJP Suceava, sâmbătă seara, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni, Gabi C. (41 ani) din localitate, care conducea un autoturism Dacia 1310, la ieşirea dintr-o spălătorie auto nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Skoda Octavia condus regulamentar de comisar şef Ioan Nicuşor Todiruţ, şeful IPJ Suceava.

Cele două maşini s-au ciocnit, şoferul Daciei fiind grav rănit, iar comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ şi pasagerele din Skoda, Dana T. (28 ani) şi Dorina S. (49 ani) au fost răniţi uşor.

Conform Poliţiei, ambii şoferi purtau centura de siguranţă şi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

IJP Suceava precizează că a fost întocmit dosar penal în cazul lui Gabi C., pentru "vătămare corporală din culpă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici