Şeful Poliţiei municipale Brăila, prins băut la volan. Acesta a fost implicat într-un accident rutier

  • Şeful Poliţiei municipale Brăila a fost implicat într-un accident rutier pe DN 2B, la ieşirea din localitatea Oprişeneşti, judeţul Brăila.
  • Marius Budu era băut.
Urmărește
432 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei municipale Brăila, prins băut la volan. Acesta a fost implicat într-un accident rutier

Potrivit Poliţiei Brăila, accidentul a avut loc sâmbătă, la ora 19:15, pe DN 2B, la ieşire din localitatea Oprişeneşti.

Din primele date se pare că un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2B, în localitatea Oprişeneşti, dinspre Buzău către Brăila ar fi fost lovit de un alt autovehicul condus de un tânăr de 19 ani, din oraşul Ianca, ce se deplasa în aceeaşi direcţie.

Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul în cazul tânărului fiind zero, iar în cazul bărbatului de 42 de ani rezultatul a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a transmis Poliţia Brăila.

Având în vedere evenimentul rutier în care a fost implicat un ofiţer de poliţie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a dispus efectuarea de verificări interne.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că şoferul de 42 de ani este Marius Budu, şeful Poliţiei municipale Brăila, care era băut în momentul producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici