Şeful Securităţii Aeroportului Băneasa, schimbat din funcţie

Directorul de Securitate al Aeroportului Internaţional "Aurel Vlaicu" a fost schimbat din funcţie, iar contractul cu firma care se ocupa de pază a fost anulat, după ce, în urmă cu cinci zile, doi ziarişti au intrat, fără să fie controlaţi, în perimetrul aeroportului.

4 afișări
Imaginea articolului Şeful Securităţii Aeroportului Băneasa, schimbat din funcţie

Şeful Securităţii Aeroportului Băneasa, schimbat din funcţie

"Ministrul Transporturilor (Ludovic Orban - n.r.) a dispus schimbarea din funcţie a directorului de Securitate al AIBB-AV şi anularea contractului de prestări servicii de pază dintre AIBB-AV şi firma Shelter Security, urmând să fie selectată, în regim de urgenţă, o altă firmă de pază, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare", se arată într-un comunicat al Aeroportului Internaţional Bucureşti Băneasa - "Aurel Vlaicu" (AIBB-AV).

Comitetul de Securitate al aeroportului s-a întrunit, marţi, pentru a analiza modul în care doi ziarişti de la "Academia Caţavencu" au reuşit să intre nestingheriţi, la data de 30 noiembrie, "prin incinta Romaero".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici