Şeful unui supermagazin arestat, după ce s-a constatat lipsa din unitate a 75.000 lei

Şeful unui supermagazin din Slobozia a fost arestat pentru delapidare după ce un prahovean de 30 de ani, responsabil de vânzări la societatea respectivă, a sesizat prin Serviciul 112 că din magazin lipsesc aproximativ 75.000 de lei.

Urmărește
856 afișări
Imaginea articolului Şeful unui supermagazin arestat, după ce s-a constatat lipsa din unitate a 75.000 lei

Şeful unui supermagazin arestat, după ce s-a constatat lipsa din unitate a 75.000 lei (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, la faţa locului a ajuns o echipă de poliţişti care a început cercetările în acest caz, în urma investigaţiilor poliţiştii constatând că lipsa sumei respective se confirmă.

"În perioada noiembrie - decembrie, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Slobozia, care deţinea funcţia de şef de magazin, şi-a însuşit suma de aproximativ 75.000 lei din seiful societăţii, bani proveniţi din vânzări. Mai mult, bărbatul a întocmit documente pentru a acoperi fapta comisă. Tot din cercetările poliţiştilor a reieşit că el cheltuise întreaga sumă de bani în săli specifice jocurilor de noroc. La câteva ore de la sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat de poliţişti şi reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile", se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Decizia magistraţilor Judecătoriei Slobozia poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Ialomiţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, suspectul a fost intodus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici