- Home
- Social
- ORLANDO, (11.05.2017, 08:16)
- Andrei Ionascu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
SIMULATOR pentru F-16, livrat Forţelor Aeriene Române. Sistemul include mai multe scenarii de misiuni şi tactici de luptă
Compania americană Lockheed Martin va livra către Forţele Aeriene Române un sistem de antrenament cu simulator pentru aeronavele F-16, în 2019, potrivit unui comunicat postat pe site-ul companiei.
Urmărește
1541 afișări
Lockheed Martin va livra către Forţele Aeriene Române un sistem de antrenament
În cadrul acestui contract, Lockheed Martin va livra pachetul de simulatoare SciosTrain, cât si servicii de suport logistic.
“Tehnologia poate fi implementată în reţea pentru a permite mai multor piloţi să se instruiască împreună pe scenarii avansate”, se arată în comunicatul de presă.
Sistemul de antrenament cu simulator pentru aeronavele F-16 include mai multe scenarii de misiuni şi tactici complexe de luptă, folosind tehnologiilor care permit o pregătire avansată în timp ce îndeplinesc obiectivele privind accesibilitatea.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Garda Națională a fost activată în Washington pentru a asigura securitatea alegerilor din 2024
-
Cel mai negru scenariu al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova: „Vor lichida treptat orice instituţie democratică”
-
Alegeri în Republica Moldova: Preoţii din R. Moldova care au călătorit la Moscova, instruiţi să-i asigure lui Stoianoglo voturi
-
MAE: Nouă români rămân dispăruţi în urma inundaţiilor din Spania
"Aşteptăm cu nerăbdare să oferim sprijin pentru misiunile flotei de avioane a României şi capacităţi avansate de formare pentru consolidarea apărării naţionale", a spus Sandy Samuel, vicepreşedinte în cadrul Lockheed Martin.
Sistemul Flying Falcon, construit de Lockheed Martin, rezistă la forţe G mai mari decât cele experimentate de către piloţi.
Cu sediul în Maryland, SUA, Lockheed Martin este o companie globală de securitate aerospaţială care are aproximativ 97.000 de angajaţi în întreaga lume şi este implicată în principal în cercetarea, proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, integrarea şi susţinerea sistemelor tehnologice avansate, a produselor şi a serviciilor.
România va achiziţiona 12 avioane F-16 în cadrul programului . Primul set de 6 avioane a fost livrat în septembrie 2016, iar celelalte aeronave vor ajunge la armata română în cursul acestui an.
Citeşte şi: Donald Trump şi Emmanuel Macron au stabilit o întrevedere în marja summitului NATO de la Bruxelles
Citeşte şi: Administraţia Donald Trump propune participarea NATO la operaţiunile antiteroriste din Siria
Citește pe alephnews.ro: Fermele ecologice sunt rezistente în fața inundațiilor și declinului biodiversității
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
A fost prezentat tractorul produs de RURIS Craiova. Cum arată tractorul românesc, cu preţuri între 3.000 şi 5.000 de euro
Incă un gigant se clatină după ce a raportat cea mai mare pierdere din istoria de 56 de ani a companiei, Este vorba de un minus de 16,6 mld. dolari în ultimul trimestru
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Ce veste despre manechinul de 44 de ani care și-a părăsit soțul milionar pentru antrenorul personal
PROSPORT.RO
Calvar nesfârșit pentru românca întemnițată în China din 2017. ”Dacă nu ai spălat bine podeaua, nu mai ai dreptul la hrană suplimentară din banii tăi”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe