Sindicaliştii de la metrou organizează joi un miting

Sindicaliştii de la metrou vor organiza un miting de protest, joi, în faţa Ministerului Transporturilor, urmat de un marş spre Ministerul Finanţelor, decizia fiind luată după discuţiile de luni cu administraţia Metrorex.

Urmărește
49 afișări
Imaginea articolului Sindicaliştii de la metrou organizează joi un miting

Sindicaliştii de la metrou organizează joi un miting (Imagine: Mediafax Foto)

Acţiunile de protest vor avea loc joi, între orele 11.00 şi 13.00, informează Uniunea Sindicatului Liber Metrou într-un comunicat.

"Acţiunea se va desfăşura ca urmare a expirării Contractului Colectiv de Muncă la nivel Metrorex la data de 1.11.2009 şi a neaprobării Bugetului de venituri şi cheltuieli metrorex pe 2009", se arată în comunicat.

Sindicaliştii de la metrou ameninţau, în 13 octombrie, cu greva, nemulţumiţi că administraţia refuză începerea negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă, în condiţiile în care cel vechi urmează să expire la 1 noiembrie, şi cereau o majorare a salariilor cu aproximativ 26%.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici