Sinistraţii din Galaţi au început să primească prima tranşă de bani de la Guvern

Un prim ajutor de urgenţă al Guvernului, în valoare de 10.000 de lei pentru fiecare gospodărie afectată de inundaţiile din judeţul Galaţi, a început deja să fie acordat, anunţă, vineri, Consiliul Judeţean.

Urmărește
83 afișări
Imaginea articolului Sinistraţii din Galaţi au început să primească prima tranşă de bani de la Guvern

Sinistraţii din Galaţi au început să primească prima tranşă de bani de la Guvern

Este vorba despre o primă tranşă de bani, realizându-se deja peste 1.200 de astfel de plăţi.

Plăţile vor continua şi zilele următoare, astfel încât în cel mai scurt timp oamenii să primească acest ajutor de la Guvern.

Guvernul a aprobat de urgenţă deblocarea acestor sume în valoare de aproape 55 milioane de lei, ca o primă tranşă de ajutor financiar către cei afectaţi de inundaţii până se finalizează evaluarea din teren a pagubelor.

Plata se face prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Galaţi prim mandat poştal sau prin cont, însă cei mai mulţi au optat pentru varianta cu mandat postal, potrivit CJ Galaţi.

„Până acum, din datele furnizate de către autorităţile locale, au fost centralizate peste 4.200 de gospodării, la care vor ajunge banii, însă numărul celor care vor primi aceşti bani va fi mai mare, deoarece procesul de centralizare a datelor este încă în desfăşurare”, conform sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici