Şoferi aflaţi pe banda de urgenţă a A2, pedepsiţi cu ajutorul imaginilor din elicopterul Poliţiei

  • Şoferii unor maşini care circulau pe banda de urgenţă a A2 au fost pedepsiţi cu ajutorul imaginilor înregistrate de elicopterul Poliţiei.
  • În timpul operaţiunii, 11 şoferi au fost înregistraţi în timp ce evitau coloanele auto folosind banda de urgenţă.
Urmărește
4225 afișări
Imaginea articolului Şoferi aflaţi pe banda de urgenţă a A2, pedepsiţi cu ajutorul imaginilor din elicopterul Poliţiei

Sursa foto: IPJ Constanţa

Operaţiunea a avut loc duminică. Poliţiştii Serviciului de Siguranţă Rutieră au desfăşurat o acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, prin depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de şoferii care nu respectă regulile de circulaţie, a transmis IPJ Constanţa.

Acţiunea a avut loc pe Autostrada A2, iar la activităţile desfăşurate a participat şi un elicopter al Direcţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Române.

Acesta a survolat autostrada, comunicând echipajelor rutiere de la sol abaterile constatate.

„Pe fondul valorilor ridicate de trafic, au fost depistaţi 11 conducători auto care s-au deplasat cu vehiculele pe banda de urgenţă, pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti. Faţă de aceştia a fost luată măsură reţinerii permiselor de conducere în vederea suspendării, totodată conducătorii fiind sancţionaţi contravenţional”, a precizat IPJ.

Valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate este de aproximativ 20.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici