Spaţiul aerian NATO, invadat din nou. Un obiect a zburat pe cerul Poloniei

Obiectul care a zburat în spaţiul aerian polonez în timpul atacului rusesc asupra Ucrainei a fost probabil o dronă, a declarat purtătorul de cuvânt al comandamentului operaţional al armatei poloneze, după cum a raportat The Guardian.

Urmărește
1652 afișări
Imaginea articolului Spaţiul aerian NATO, invadat din nou. Un obiect a zburat pe cerul Poloniei

Spaţiul aerian NATO, invadat din nou. Un obiect a zburat pe cerul Poloniei

„În timpul atacului masiv de luni asupra teritoriului ucrainean, un obiect zbura probabil către teritoriul polonez”, a declarat generalul Maciej Klisz, comandantul operaţional al forţelor armate, citat de Polsat News.

„Obiectul a fost confirmat prin localizare radio de cel puţin trei staţii radar”, a adăugat el.

Armata poloneză a declarat că un „obiect militar” a intrat în spaţiul aerian polonez în timpul atacului rusesc din Ucraina de astăzi, potrivit agenţiei Pap.

Armata poloneză a spus că obiectul nu era o rachetă. Anterior, Comandamentul Operaţional al Forţelor Armate Poloneze (Dorsz) a anunţat „începerea operaţiunilor aeronavelor militare poloneze şi aliate în sud-estul Poloniei”, în timpul atacului Moscovei asupra Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici