Spectacole cu drone, în weekend, la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii

Spectacolele „Simfonia Campionilor” de la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii, din serile de 17 şi 18 august 2024, vor fi acompaniate de show-uri inedite de drone, care vor recrea vizual disciplinele olimpice în care România a excelat de-a lungul timpului.

Urmărește
1836 afișări
Imaginea articolului Spectacole cu drone, în weekend, la Fântânile Urbane din Piaţa Unirii

„După succesul remarcabil al show-urilor similare din weekendul 26-27 iulie 2024, la care au participat peste 55.000 de persoane, Apa Nova a decis să răspundă entuziasmului şi cererii publicului, organizând în 17 şi 18 august încă două show-uri captivante, cu drone, după spectacolele de apă, muzică şi lumini”, se arată într-un comunicat al Apa Nova.

Spectacolele vor implica 150 de drone care vor zbura la o înălţime de peste 100 de metri.

Programate în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, spectacolele de apă, muzică şi lumini de la Fântânile Urbane au o durată de aproximativ 45 de minute şi încep, în luna august, la ora 21:00.

Accesul este gratuit pentru toţi vizitatorii.

Compania precizează că, în zilele şi intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricţionat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântânilor).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici