STB: Staţiile de autobuz „Fabrica de Oxigen” funcţionează pe alte amplasamente

Staţiile de autobuz „Fabrica de Oxigen” de pe ambele sensuri ale liniilor 103, 246 şi N103 vor funcţiona, începând de marţi, de la ora 13.00, pe alte amplasamente, ca urmare a finalizării lucrărilor de amenajare a intersecţiei Drumul ȋntre Tarlale/Str. Oxigenului.

Urmărește
324 afișări
Imaginea articolului STB: Staţiile de autobuz „Fabrica de Oxigen” funcţionează pe alte amplasamente

STB: Staţiile de autobuz „Fabrica de Oxigen” funcţionează pe alte amplasamente

Ca urmare a finalizării lucrărilor de amenajare a intersecţiei Drumul ȋntre Tarlale/Str. Oxigenului, ȋncepȃnd de astăzi, 30.07.2024, de la ora 13:00, staţiile de autobuz „Fabrica de Oxigen” de pe ambele sensuri ale liniilor 103, 246 şi N103 vor funcţiona pe alte amplasamente.

Pe sensul de mers spre Autostrada Soarelui va fi reamplasată la o distanţă de aproximativ 20 de metri înainte de Str. Oxigenului, iar pe sensul de mers spre Şos. Industriilor va fi reamplasată înainte cu aproximativ 70 de metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici