Strategia eficientă care ar putea salva industria turismului. Clienţii pot avea beneficii serioase când vor pleca în vacanţă

  • Cererea pentru sejururi, redusă considerabil ca urmare a pandemiei de COVID-19
  • Sunt cardurile cadou pentru şederile viitoare, a căror valoare creşte în timp, colacul de salvare pentru turism?
  • Clienţii dispuşi să investească acum ar putea avea beneficii serioase mai târziu
Urmărește
3321 afișări
Imaginea articolului Strategia eficientă care ar putea salva industria turismului. Clienţii pot avea beneficii serioase când vor pleca în vacanţă

Strategia eficientă care ar putea salva industria turismului. Clienţii pot avea beneficii serioase când vor pleca în vacanţă

"Cumpără acum, bucură-te mai târziu" pare a fi motto-ul mai multor hoteluri care pun la bătaie vouchere pentru vacanţele viitoare, a căror valoare creşte în timp. Practic, eşti încurajat să ajuţi industria să treacă de perioada de criză cumpărând "obligaţiuni" la hoteluri.

De exemplu, pe site-ul "Buy Now, Stay Later", valoarea unui voucher pe care dai acum 100 de dolari (92.16 euro) creşte la 150 de dolari (138.25 euro) după 60 de zile, şi se întâmplă asta pentru fiecare 100 de dolari investiţi.

Un alt site, Hotel Credits, te lasă să cumperi bonuri valorice. Dai 200 de dolari pe un bon care valorează 300 de dolari, bani pe care, după ridicarea restricţiilor, îi vei putea cheltui pentru rezervări la hotelurile listate pe site, dar şi în barurile, restaurantele şi magazinele acestora.

Iniţiatorii ofertelor insistă că reducerile sunt importante şi că nu rişti nimic - primeşti banii înapoi integral dacă hotelul pentru care ai cumpărat voucher s-ar închide între timp.

Măcar avem un motiv în plus să visăm la prima vacanţă post-pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici