„Străzi deschise” se desfăşoară, în premieră, într-o nouă zonă a Capitalei

Evenimentul „Străzi deschise” se desfăşoară, în premieră, într-o nouă zonă a Capitalei. Evenimentele au loc în acest weekend şi provoacă restricţii de circulaţie. Strada Trapezului din sectorul 3 este scena unui program artistic variat.

Urmărește
2264 afișări
Imaginea articolului „Străzi deschise” se desfăşoară, în premieră, într-o nouă zonă a Capitalei

„Străzi deschise” se desfăşoară, în premieră, într-o nouă zonă a Capitalei

Pe Strada Trapezului din sectorul 3, între Bulevardul Theodor Pallady şi Str. Prevederii, se desfăşoară ateliere creative şi educaţionale, de improvizaţie şi actorie, spectacole de dans, concerte live, activităţi sportive şi instalaţii de artă interactive.

De asemenea, Calea Victoriei redevine locul preferat al bucureştenilor şi turiştilor, care se pot bucura atât de expoziţii tematice şi concerte, cât şi de concursuri cu premii sau jocuri interactive şi surprize pregătite special pentru cei mici.

Ca alternative de petrecere a timpului liber, pasionaţii de artă pot explora cele peste 170 de opere de artă ale celebrului artist suprarealist, Salvador Dalí, în cadrul expoziţiei Universul lui Salvador Dalí, care mai poate fi vizitată la ARCUB – Hanul Gabroveni, în Centrul vechi al Capitalei, doar în acest weekend, în intervalul 10.00 - 20.00, precum şi piesele vestimentare de epocă, din secolele XIX şi XX, expuse la Casa Eliad din Bulevardul Mircea Vodă nr. 5, în cadrul expoziţiei Feminitatea veacului trecut. De la Belle Epoque la Interbelic, deschisă până la 20 septembrie, de marţi până duminică, între orele 12:00 şi 18:30.

De asemenea, Şcoala de Artă Bucureşti invită publicul să admire creativitatea cursanţilor săi în cadrul unor expoziţii de artă decorativă şi iconografie, pictură, grafică şi design vestimentar, ce pot fi vizitate, în intervalul 15.00 - 20.30, la sediul din sectorul 4 al Capitalei.

În cadrul programului „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană” din acest weekend vor fi instituite restricţii rutiere pe Calea Victoriei în intervalul 14.00 şi 22.00, duminică, 1 septembrie.

Se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum de la intersecţia cu Bulevardul Dacia, Strada Ştirbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu, Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Pentru siguranţa participanţilor la eveniment, pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

În sectorul 3 al Capitalei, începând de sâmbătă, 31 august, ora 7.00, până luni, 2 septembrie, până la ora 2.00, traficul este restricţionat pe Strada Trapezului, pe segmentul de drum cuprins între Bulevardul Theodor Pallady şi Strada Prevederii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici