STS: Peste 550 de apeluri la 112 în Galaţi şi peste 120 în Vaslui

Peste 550 de apeluri la 112 au fost efectuate de vineri seara în Galaţi şi peste 120 în Vaslui pentru a semnala urgenţe cauzate de ploi abundente, inundaţii şi viituri sau probleme medicale în mai multe zone din cele două judeţe, potrivit STS.

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului STS: Peste 550 de apeluri la 112 în Galaţi şi peste 120 în Vaslui

STS: Peste 550 de apeluri la 112 în Galaţi şi peste 120 în Vaslui

„În contextul atenţionărilor de vreme severă, de ieri seară, ora 21:00 şi până la ora 11:00 în cursul zilei de astăzi, operatorii STS din Centrul 112 Galaţi au preluat şi procesat peste 550 de apeluri”, potrivit STS.

De asemenea, la nivelul Centrului 112 Vaslui au fost procesate peste 120 de apeluri.

„Apelurile semnalau urgenţe cauzate de ploi abundente, inundaţii şi viituri sau probleme medicale în mai multe zone din cele două judeţe. Cazurile au fost transferate în principal către ISU-SMURD şi Ambulanţă. Având în vedere numărul mare de apeluri, STS a asigurat condiţiile tehnice şi operaţionale pentru preluarea tuturor apelurilor de urgenţă, iar împreună cu agenţiile de intervenţie a adaptat fluxurile de gestionarea a cazurilor anunţate la 112”, se menţionează în finalul informării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici