Sucevean prins de Poliţie când întreţinea relaţii sexuale cu mama sa aflată în stare de inconştienţă

Un tânăr în vârstă de 31 ani, din Rădăuţi, a fost prins de poliţişti în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu mama sa, care era în stare de inconştienţă după ce fusese lovită de către bărbat.

Urmărește
374 afișări
Imaginea articolului Sucevean prins de Poliţie când întreţinea relaţii sexuale cu mama sa aflată în stare de inconştienţă

Sucevean prins de Poliţie când întreţinea relaţii sexuale cu mama sa aflată în stare de inconştienţă (Imagine: Shutterstock)

Poliţiştii din Rădăuţi au fost sesizaţi, joi, prin 112, că din locuinţa unei femei care locuieşte împreună cu fiul ei se aud ţipete şi lovituri înfundate.

Patrula de ordine publică trimisă să intervină a pătruns în locuinţă împreună cu o persoană care avea cheia de la apartament, iar într-o încăpere l-au găsit pe tânăr întreţinând raporturi sexuale cu mama sa în vârstă de 59 de ani, care se afla în stare de inconştienţă.

Bărbatul a fost imobilizat şi încătuşat, după care a fost dus la sediul Poliţiei.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că femeia fusese lovită de nenumărate ori în zona capului, fiind adusă în stare de inconştienţă.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, iar tânărul este cercetat pentru tentativă de omor calificat şi viol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici