Tânăr de 24 de ani, înecat în Barajul Zetea din Harghita

  • Pompierii din Harghita caută, vineri seara, un tânăr de 24 de ani înecat în Barajul Zetea din Harghita.
  • La faţa locului sunt prezente mai multe echipaje, înclusiv un echipaj Salvamont.
Urmărește
227 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 24 de ani, înecat în Barajul Zetea din Harghita

Tânăr de 24 de ani, înecat în Barajul Zetea din Harghita

„Misiune de căutare a unei persoane posibil înecată în Barajul Zetea”, anunţă ISU Harghita.

La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de intervenţie, o barcă şi o ambulanţă SMURD, un echipaj SAJ cu medic, precum şi un echipaj Salvamont. Au fost alertaţi şi pompierii civili din cadrul SVSU Zetea.

Din primele informaţii este vorba despre un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care se afla în vacanţă cu familia. Acesta a intrat în Barajul Zetea să înoate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici