Tânăr reţinut de poliţie, după ce a încălcat ordinul de protecţie

  • Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore un tânăr bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecţie, dar şi de violenţă domestică.
  • Agresorul, fostul concubin al unei tinere de 24 de ani, a atacat-o pe aceasta şi pe mama ei într-un magazin.
Urmărește
77 afișări
Imaginea articolului Tânăr reţinut de poliţie, după ce a încălcat ordinul de protecţie

În noaptea dintre miercuri şi joi, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecţie, dar şi de violenţă domestică.

O femeie de 41 de ani, din Craiova, a sunat la Poliţie şi a anunţat un scandal în incinta unui magazin.

La sosire, poliţiştii au identificat-o pe cea care a sunat, dar şi pe fiica acesteia, o tânără de 24 de ani, ambele din Craiova.

În timp ce acestea se aflau în magazin, un tânăr de 24 de ani, din localitate, fostul concubin al tinerei, le-ar fi agresat fizic şi totodată ar fi lovit-o pe tânără cu un obiect tăietor-înţepător în zona spatelui, după care ar fi plecat.

Pe numele agresorului exista deja un ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, prin care acesta avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de metri faţă de tânără şi mama acesteia cât şi de locuinţa acestora.

Tânărul a fost ulterior găsit pe raza municipiului Craiova şi dus la sediul poliţiei pentru audieri.

În cele din urmă, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici