Tânără din Pechea, grav afectată de inundaţii, face un gest de generozitate pentru jandarmi

Alexandra, o tânără din Pechea, o localitate grav afectată de inundaţiile masive din judeţele Galaţi şi Vaslui în ultimele două zile, a făcut duminică un gest de generozitate care i-a impresionat pe jandarmii români.

Urmărește
5044 afișări
Imaginea articolului Tânără din Pechea, grav afectată de inundaţii, face un gest de generozitate pentru jandarmi

Deşi a pierdut aproape totul în urma viiturilor, ea a găsit puterea de a pregăti un pachet cu mâncare pentru jandarmii care ajutau localnicii, scrie Jandarmeria Română pe pagina oficială de Facebook.

„Am fost profund impresionaţi de un gest de o generozitate rară, venit din partea Alexandrei, din localitatea Pechea, grav afectată de inundaţii", spun reprezentanţii Jandarmeriei.

Alexandra a scris de mână un mesaj pe hârtia din pachet, unul simplu, dar plin de emoţie: „Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu darurile sale şi multă linişte!"

„Bunătatea şi solidaritatea rămân neclintite în faţa oricăror probleme”, se concluzionează în mesaj.

Judeţul Galaţi se confruntă cu o situaţie gravă, bilanţul inundaţiilor din ultimele două zile indicând cinci victime şi mii de gospodării afectate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici