Tânărul suspectat că a înjunghiat mai multe persoane în Germania este un sirian care solicitase azil

Bărbatul suspectat că a comis un atac cu cuţitul care a dus la moartea a trei persoane la un festival din Germania este un sirian care solicitase azil, potrivit poliţiei, relatează SkyNews.

Urmărește
538 afișări
Imaginea articolului Tânărul suspectat că a înjunghiat mai multe persoane în Germania este un sirian care solicitase azil

Tânărul suspectat că a înjunghiat mai multe persoane în Germania este un sirian care solicitase azil

Tânărul de 26 de ani suspectat că a comis un atac cu cuţitul care a dus la moartea a trei persoane la un festival din Germania este un sirian care solicitase azil, potrivit poliţiei.

O femeie de 56 de ani şi doi bărbaţi, de 56 şi 67 de ani, au murit în urma atacului din oraşul Solingen de vineri. Opt persoane au fost rănite, patru grav, în timp ce „multe alte persoane au suferit stres psihic”.

Poliţia a transmis că atacatorul părea să fi ţintit în mod deliberat gâtul victimelor sale.

Atacul a avut loc în jurul orei 21:40, vineri, când bărbatul a atacat mai multe persoane cu un cuţit.

Gruparea Stat Islamic a revendicat sâmbătă atacul din oraşul Solingen din vestul Germaniei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
cuţit,
sirian

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici