Târg de adopţii şi demonstraţii de dresaj de Ziua Mondială a Animalelor la Muzeul Antipa

Un târg de adopţii de câini şi demonstraţii de dresaj canin şi ecvestru sunt principalele atracţii ale evenimentului organizat vineri la Muzeul Antipa cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor.

Urmărește
40 afișări
Imaginea articolului Târg de adopţii şi demonstraţii de dresaj de Ziua Mondială a Animalelor la Muzeul Antipa

Potrivit reprezentanţilor muzeului, ASPA, Asociaţia TNR şi Asociaţia One Rescue organizează un târg de adopţii pe peluza Muzeului, de unde vizitatorii pot pleca acasă cu un câine sănătos, microcipat, deparazitat, vaccinat şi, în funcţie de vârstă, sterilizat.

Pentru cei pasionaţi de dresaj, Jandarmeria Română va susţine demonstraţii de dresaj canin şi ecvestru.

Cei mici vor avea şi o zonă dedicată pentru exersarea abilităţilor artisitice, unde îşi vor putea exprima talentul artistic prin desen şi colorat, dând viaţă animalelor lor preferate.

Ziua Mondială a Animalelor a luat naştere în urma convenţiei ecologiştilor din Florenţa, în anul 1931, şi a avut drept scop atragerea atenţiei asupra creşterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariţie. În prezent, această zi are menirea de a recunoaşte rolul important ocupat de animale atât în natură, cât şi în viaţa oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici