Telecabina de la Cetatea Devei va fi oprită pentru lucrări de mentenanţă. Când va fi repusă în funcţiune

Telecabina de la Cetatea Devei îşi încetează funcţionarea, de joi, pentru trei zile, pentru realizarea unor lucrări de mentenanţă.

Urmărește
755 afișări
Imaginea articolului Telecabina de la Cetatea Devei va fi oprită pentru lucrări de mentenanţă. Când va fi repusă în funcţiune

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Deva

Direcţia Baze Agrement, din cadrul Primăriei Deva, anunţă oprireaTelecabinei care facilitează accesul pe Cetatea Devei, începând cu data de 1 august 2024.

„Telecabina va fi oprită la solicitarea SC Valcris Ascensoare pentru lucrări de montaj staţie de încărcare automată şi revizie generală”, spun reprezentanţii Primăriei, miercuri, într-un comunicat de presă.

Se estimează că aceste lucrări vor dura 3 zile.

Aceste lucrări sunt esenţiale pentru a asigura siguranţa şi confortul tuturor celor care utilizează ascensorul înclinat, spun reprezentanţii Primăriei.

În aceste zile, turiştii pot vizita monumentul istoric la pas, pe la Poarta 1, alegând unul dintre cele trei trasee:
Traseul nr. 1 – din spatele restaurantului de la Poalele Cetăţii până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 45 de minute;
Traseul nr. 2 – de la intrarea în tunel (partea dreaptă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 40 de minute;
Traseul nr. 3 – din faţa tunelului (partea stângă) până la Poarta 1, timp de mers: aproximativ 30 de minute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici