Temperaturile se menţin la 15 grade Celsius, după care vremea se răceşte în vest

Temperaturile se vor menţine, până miercuri, la 15 grade Celsius, iar cantitatea de precipitaţii nu va depăşi în următoarele zile 10 litri pe metru pătrat, urmând însă ca vremea să se răcească joi şi vineri, în vestul ţării, a anunţat, duminică, directorul Administraţiei de Meteorologie, Ion Sandu.

Urmărește
125 afișări
Imaginea articolului Temperaturile se menţin la 15 grade Celsius, după care vremea se răceşte în vest

Temperaturile se menţin la 15 grade Celsius, după care vremea se răceşte în vest

El a mai arătat, într-o videoconferinţă organizată la Guvern, că precipitaţiile vor ajunge pe 7 şi 9 martie la cantităţi cuprinse între 15-20 litri pe metru pătrat.

Hidrologii au instituit avertizare Cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre, pe sectorul Gruia-Zimnicea, începând de duminică, de la ora 6.00, şi până în 6 martie, la ora 6.00, şi avertizare Cod galben începând cu 1 martie, pe sectorul Giurgiu-Brăila al Dunării.

Vezi aici prognoza meteo pe următoare perioadă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici