Tentativă de furt la sediul DAE

Mai multe persoane au intrat, în noaptea de marţi spre miercuri, în sediul Departamentului pentru Afaceri Europene de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, încercând să fure unităţi de calculator, acestea nefiind încă identificate.

Urmărește
73 afișări

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, acestea au pătruns în sediul Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE), cât şi în sediul unei firme alăturate în jurul orei 3.00.

Cei care au intrat în sediul DAE nu au furat nimic, fiind găsite în holul imobilului 11 unităţi de calculator, puse în plase de rafie, a precizat comisarul Ciocan.

În urma verificărilor nu au fost găsite urme de forţare. Poliţiştii au început verificările în acest caz, pentru a se stabili cum au intrat aceste persoane în sediul DAE, în condiţiile în care imobilul era asigurat cu pază.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici