Tentativă de jaf la sucursala unei bănci din Piteşti

Un bărbat care avea faţa acoperită cu o cagulă a intrat, joi dimneaţă, în sucursala unei bănci din centrul municipiului Piteşti, a încercat să meargă la unul dintre ghişee, însă a avut o altercaţie cu agentul de pază al unităţii, după care a părăsit în fugă clădirea.

Urmărește
41 afișări
Imaginea articolului Tentativă de jaf la sucursala unei bănci din Piteşti

Tentativă de jaf la sucursala unei bănci din Piteşti (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatul a intrat în sucursala bancară cu faţa acoperită, a avut o altercaţie cu agentul de pază al unităţii, iar apoi a fugit.

Ulterior, a fost apăsat butonul de panică al unităţii bancare, iar reprezetanţii firmei de pază au sunat la numărul de urgenţă 112 solicitând intervenţia poliţiştilor.

"Din primele date este vorba de o tentativă de jaf, bărbatul nu a reuşit să ia bani sau alte bunuri din unitatea bancară. În acest moment s-au instituit filtre rutiere la intrările şi la ieşirile din Piteşti, iar poliţiştii au început cercetările pentru identificarea bărbatului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent şef Laura Folea.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii opresc maşinile în trafic în zona băncii şi la ieşirile şi intrările din oraş, întrucât există informţia că bărbatul a părăsit banca într-un autoturism.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici