Termocentrale Constanţa sistează furnizarea agentului termic pentru lucrări

  • Termocentrale Constanţa anunţă că urmează să realizeze lucrări la instalaţia de producere a energiei termice în CET PALAS, în vederea pregătirii instalaţiilor pentru sezonul rece.
  • Pentru aceste lucrări, este necesară sistarea furnizării agentului termic.
Urmărește
45 afișări
Imaginea articolului Termocentrale Constanţa sistează furnizarea agentului termic pentru lucrări

Termocentrale Constanţa sistează furnizarea agentului termic pentru lucrări

Pentru efectuarea lucrărilor, Termocentrale Constanţa se va sista furnizarea agentului termic către Termoficare Constanţa, şi, implicit către consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa.

Oprirea se va face în data de 20 octombrie începând cu ora 22:00, pentru o perioadă de aproximativ 48 de ore.

După finalizarea lucrărilor se va proceda la umplerea instalaţiilor din centrală şi, ulterior, la încărcarea magistratelor de transport.

Termocentrale Constanţa menţionează că aceste lucrări pot fi efectuate numai cu oprirea totală a instalaţiilor de producere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici