Termoenergetica anunţă începerea furnizării căldurii: În unele zone poate funcţiona deficitar

Compania Termoenergetica a anunţat miercuri că furnizarea căldurii a început conform graficului, dar că în anumite zone din Capitală procesul poate funcţiona deficitar.

Urmărește
152 afișări
Imaginea articolului Termoenergetica anunţă începerea furnizării căldurii: În unele zone poate funcţiona deficitar

Termoenergetica anunţă începerea furnizării căldurii: În unele zone poate funcţiona deficitar

Potrivit unui comunicat al companiei, procesul de furnizare a agentului termic pentru încălzire a început conform graficului, însă având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi faptul că există încă asociaţii de proprietari/ locatari care nu au deschis circuitul de încălzire, furnizarea agentului termic se resimte gradual.

Compania anunţă că a pornit gradual sursele de furnizare a agentului termic. Luni s-a solicitat dublarea debitului şi a sarcinii termice pentru cele două centrale Elcen aflate în funcţiune, iar de marţi s-a solicitat pornirea CTE Progresu, în timp ce miercuri s-a solicitat pornirea CTE Grozăveşti, pentru data de 24 octombrie.

„Pentru a optimiza distribuţia căldurii în sistem, vor fi efectuate manevre de echilibrare hidraulică. În această perioadă, este posibil ca unele zone, în special Sectoarele 4 şi 5, să funcţioneze deficitar până cand centralele vor intra în regim de funcţionare şi agentul termic va fi distribuit şi la cel mai îndepărtat punct termic”, transmite compania.

Conform acesteia, în prezent, nu există probleme tehnice majore în sistemul de termoficare. Echipele Termoenergetica vor acorda asistenţă asociaţiilor de proprietari/locatari care doresc să deschidă circuitul de încălzire pentru a beneficia de confort termic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici