- Home
- Social
- (08.02.2021, 15:19)
- Alice Stroescu , Anamaria Abaluta
Testarea elevilor a început deja în şcolile private, după un „protocol strict”
- 170 de cadre didactice sunt testate la complexul educaţional Laude-Reut
- Profesorii care nu vor fi prezenţi vor fi testaţi ulterior la o clinică privată
- Liceul are o echipă medicală formată din 3 asistente şi un medic
- Laude-Reut are un izolator special pentru elevii care au simptome
- La şcoala Laude-Reut, triajul elevilor este făcut de asistentele medicale
- International School of Bucharest a cumpărat teste antigen pentru elevi şi profesori
- Vor fi testaţi cei care sunt supecţi de infectarea cu SARS-CoV-2
Urmărește
316 afișări
La şcoala privată Laud-Reut din Bucureşti, ziua a început încă de la ora 6.30. De ce? Ca să-şi primească elevii în siguranţă. Cum? N-au mai aşteptat testele din partea statului şi au testat singuri tot personalul administrativ şi cadrele didactice, 170 în total.
Toate regulile împotriva Covid-19 sunt respectate. Ba chiar sunt luate masuri de protecţie suplimentare, precum covoare cu dezinfectant la intrararari, camere de izolare în clădiri diferite şi măşti puse la dispoziţie la discreţie.
La şcoala Laud-Reut există o echipă medicală specială, formată din 3 asistente şi un medic. Aici, trierea se face de către personalul medical al şcolii. La fel se întâmplă şi la International School of Bucharest unde elevii şi profesorii au puse la dispoziţie teste antigen pe care să le facă atunci când există şi ce mai mică suspiciune de infectare cu SARS-CoV-2. Orele sunt filmate non-stop, iar părinţii au acces la acestea. Pot vedea oricând ce fac micuţii şi dacă regulile sunt respectate. Profesorii sunt, de asemenea foarte atenţi la simptomele elevilor.
„Avem un protocol strict de respectat. Noi, profesorii, şi restul angajaţilor pot identifica dacă există simptome şi imediat putem vedea dacă nu se simt bine. Atunci îi ducem jos în cabinetul medical, la asistentă”, spune Priscila Nzungi, învăţător.
Citește pe alephnews.ro: STUDIU. În lipsă de afecțiune, oamenii dezvoltă sentimente față de sistemele de Inteligență Artificială
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Proiectul Stargate va revoluționa infrastructura A.I. Cât au investit giganții din industrie și cum vede Trump inițiativa
Surpriză la început de an: FMI a schimbat şeful pentru România şi descinde la Bucureşti la începutul lunii februarie să se întâlnească cu Guvernul şi BNR pentru a ”analiza evoluţiile economice şi financiare recente”
A doua cea mai mare metropola a lumii riscă să dispară sub ape, iar soarta mega-oraşului atârnă în mâinile unui miliardar
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Jurata de la show-ul de talente, fotografiată de paparazzi la întâlnirea cu celebrul milionar mai tânăr cu 12 ani decât ea
PROSPORT.RO
Pensionarii din România care au muncit între acești ani ar putea primi 400 de lei în plus, începând cu 1 februarie 2025
CANCAN.RO
Ce s-a ales de Octavian BELLU. Ce job „normal” și-a luat și unde s-a angajat, după retragerea din gimnastică
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 11:35
-
astăzi, 11:30
Consiliul UE adoptă recomandări pentru ţările în procedură de deficit excesiv, între care România