VIDEO  Thomas Matthew Crooks, cel care l-a împuşcat pe Trump la un miting în Pennsylvania, în ziua absolvirii liceului

Atacatorul lui Donald Trump a absolvit liceul Bethel în 2022.

Urmărește
2840 afișări
Imaginea articolului Thomas Matthew Crooks, cel care l-a împuşcat pe Trump la un miting în Pennsylvania, în ziua absolvirii liceului

Thomas Matthew Crooks, cel care l-a împuşcat pe Trump la un miting în Pennsylvania, în ziua absolvirii liceului

În imaginile difuzate pe reţelele de socializare, Thomas Matthew Crooks poartă ochelari şi o robă neagră, specifică absolvenţilor.

El poate fi văzut primindu-şi diploma şi pozând pentru o fotografie oficială cu un funcţionar al şcolii.

„Singuratic, hăituit şi adesea îmbrăcat în haine de camuflaj”, aşa îl descrie un fost coleg de şcoală al atacatorului pe Thomas Matthew Crooks vorbind cu presa locală, după atacul asupra lui Donald Trump din Pennsylvania.

Atacatorul avea 20 de ani. Înregistrat republican, a donat bani democraţilor Tânărul plătise 15 dolari când Biden a depus jurământul ca preşedinte.

El a tras cu o puşcă în stil Ar-15, una dintre cele mai folosite puşti semiautomate din Statele Unite.

Aici, videoul postat pe contul său de X de MiaCathell cu momentul absolvirii lui Crooks.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici