Timiş: Un bărbat mort în urmă cu opt ani a primit urări de "la mulţi ani şi pace" de la un candidat

Un timişorean care a murit în urmă cu opt ani a primit, în ziua în care se împlineau cei opt ani de la deces, o felicitare din partea deputatului Marius Dugulescu, candidat pe listele PP-DD, în care acesta îi urează "La mulţi ani, sănătate, fericire şi pace".

Urmărește
517 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un bărbat mort în urmă cu opt ani a primit urări de "la mulţi ani şi pace" de la un candidat

Timiş: Un bărbat mort în urmă cu opt ani a primit urări de "la mulţi ani şi pace" de la un candidat (Imagine: Shutterstock)

Rareş Gheorghe, fiul bărbatului care a murit în urmă cu opt ani, a făcut public, vineri, faptul că a primit în cutia poştală o felicitare aniversară pentru tatăl său, din partea deputatului Marius Dugulescu.

Rareş Gheorghe a spus, într-o conferinţă de presă, că în 15 noiembrie s-au împlinit opt ani de la decesul tatălui său, aceasta fiind şi data de naştere a bărbatului, iar în acea zi în căsuţa poştală a primit o felicitare aniversară pentru tatăl său. Cartea poştală, semnată de deputatul Marius Dugulescu, conţinea urarea: "La mulţi ani, sănătate, fericire şi pace".

"Tata este mort de opt ani. Eu l-am scos din evidenţe imediat după ce a murit. Acum stau şi mă întreb de ce mai apare în evidenţe? Nu mi se pare corect şi cred că nu este singurul caz. M-a deranjat această felicitare şi am vrut să fac publică întreaga păţanie", a declarat Rareş Gheorghe, care este membru al Tineretului Naţional Liberal (TNL) Timiş.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, deputatul Marius Dugulescu nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia.

Marius Dugulescu a fost ales deputat în Parlament din partea PDL, însă în aprilie acesta îşi anunţa trecerea la PNL. Acum, Dugulescu va candida pentru un nou mandat de deputat din partea PP-DD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici