Timiş: Un jandarm s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

  • Un jandarm de 24 de ani s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.
  • Acesta a fost găsit acasă, după ce colegul său a sesizat Inspectoratul că nu a venit schimbul, deşi jandarmul preluase armamentul.
Urmărește
1058 afișări
Imaginea articolului Timiş: Un jandarm s-a împuşcat în cap cu arma din dotare

Imagine cu caracter ilustrativ

Tânărul de 24 de ani a mers şi şi-a preluat arma de serviciu luni dimineaţa şi urma să ajungă la post, la Arhivele Naţionale Timiş.

Colegul său, care trebuia să încheie tura, a observat, însă, că acesta nu a ajuns la post.

„Din informaţiile noastre, în jurul orei 7.40, văzând că după ce a preluat armanentul nu a ajuns la post, un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş s-a prezentat la domiciliul acestuia, unde l-au găsit cu plagă împuşcată la nivelul capului”, spune Mihai Venter, desemnat purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Timiş.

Medicii de la Ambualnţă l-au preluat pe bărbat, acesta fiind dus la spital.

Medicii spun că prognosticul este rezervat, jandarmul fiind în stare critică.

Parchetul Militar a trimis echipă la faţa locului, unde se află şi echipa de poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş.

În decembrie 2022, jandarmul a fost testat şi s-a decis că este apt pentru executarea serviciului.

El este angajat la IJJ TImiş din martie 2022, unde locuia în chirie, familia fiind din judeţul Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici