Tineri de la un hotel din Olimp, transportaţi la spital cu vărsături şi dureri abdominale

Opt persoane care prezintă vărsături şi dureri abdominale au fost preluate, joi, de la un hotel din Olimp şi transportate la spital. De asemenea, alte persoane care s-au dus singure la spitalul din Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Urmărește
362 afișări
Imaginea articolului Tineri de la un hotel din Olimp, transportaţi la spital cu vărsături şi dureri abdominale

Tineri de la un hotel din Olimp, transportaţi la spital cu vărsături şi dureri abdominale

ISU Constanţa a anunţat că opt persoane ce prezinta vărsături si dureri abdominale cu vârste cuprinse intre 21 si 22 de ani preluate de la un hotel din Staţiunea Olimp de către ATPVM Mangalia şi un echipaj al SAJ pentru a fi transportati la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

De asemenea, alte persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la CPU Mangalia vor fi transferate la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa de ATPVM Port.

Autorităţile au anunţat activarea planului roşu de intervenţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici