Toamna 2024: Ce vom purta în acest sezon? (P)

A venit toamna şi deja se observă în aer un vânticel răcoros, deci se simte nevoie de o schimbare şi în garderobă!

Urmărește
105 afișări
Imaginea articolului Toamna 2024: Ce vom purta în acest sezon? (P)

Toamna 2024: Ce vom purta în acest sezon? (P)

Bineînţeles în perioada de tranziţie geaca este vedetă, ea devine companionul pe care ne putem baza pentru a avea confort termic. Ajunse în acest punct ne gândim la texturi, desigur, materiale, modele noi pentru că vrem să fim la modă, să arătăm bine şi să ne bucurăm în continuare de activităţile dinamice. Să vedem ce vom purta în această toamnă şi cum să asortam gecile pentru a crea ţinute care să ne reflecte starea de spirit.

Geci de toamnă de damă – confort,  look fresh, versatilitate

Din garderoba de toamnă nu trebuie să ne lipsească o jachetă foarte versatilă. Sezonul acesta este foarte permisiv, pentru că pune accent pe individualitate şi autenticitate, deci nu ne va fi greu să descoperim mai multe modele de geci de toamnă de damă pe care le vom purta cu multă plăcere. O geacă din imitaţie de piele poate fi soluţia universală perfectă. De ce? Răspunsul este cât se poate de simplu: este versatilă, ne asigură mereu un look proaspăt şi ajută la desăvârşirea unor ţinute urbane în tendinţe, în plus putem aduce un touch propriu în ţinutele cu geci din imitaţie de piele utilizând diferite accesorii - eşarfe, şepci sau ochelari de soare.  Textura ne oferă un look îndrăzneţ, fie că combinăm jacheta cu blugi şi tricouri cu imprimeuri, cu pantaloni leggings, adidasi şi bluze subţiri sau cu rochii maxi şi botine înalte. Putem să le purtăm aproape cu orice şi să arătăm mereu wow.

Geaca biker – un must have care ne oferă atitudine şi nonconformism

Geaca biker este fără îndoială printre cele mai iubite modele ale sezonului. Cu un aer cool, puţin rebel, jacheta ne oferă libertate de mişcare şi ne face să ne simţim mai puternice. Putem alege modele cu detaliile metalice şi fermoare care aduc în garderobă mai mult dinamism. Combinăm acest model cu jeanşi prespălaţi şi cu tricouri simple dacă vrem să abordăm stilizări relaxate sau putem să le purtăm cu rochii cu imprimeuri şi cu botine dacă dorim ceva feminin, colorat şi îndrăzneţ.

Când avem treabă în oraş sau vrem să ieşim la o întâlnire cu prietenii, geaca biker ne oferă acel element surpriză de care avem pe care îl dorim pentru a transforma o ţinută simplă într-una spectaculoasă. E modernă, în tendinţe, deci e perfectă pentru zilele când vrem să ne simţim bine şi să nu avem constrângeri!

Geci denim –  stylish în stil urban

Gecile denim sunt adevărate prietene pe care ne putem baza când vrem ceva cool, versatil, cu accente moderne. Noile modele se evidenţiază prin diferite detalii accesorizante şi design-uri autentice. Textura gecilor denim ne asigură mereu un aer dinamic, jucăuş. Echipate cu pantaloni largi cu buzunare, tricouri simple şi pantofi sport înalţi suntem gata oricând de o aventură urbană, să ieşim la film sau să bifăm prezenţa la următoarele cursuri de dezvoltare personală. Le putem considera alegeri excelente de stil şi un pas mai aproape către un mod de viaţă sustenabil.

Ce geci să alegi pentru această toamnă?

Nu ştii încă ce geci de toamnă ţi se potrivesc? Nu ai descoperit piesa care să reflecte cel mai bine stilul tău?  Toamna este momentul perfect să ne exprimăm stilul, alegând o geacă de damă care să ne reprezinte vom reuşi să ne atingem scopul. Sezonul este plin de oportunităţi, aşa că trebuie să profităm de ele!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici