Trafic dificil în Defileul Jiului, din cauza zăpezii

Circulaţia se desfăşoară îngreunat, miercuri dimineaţă, pe Defileul Jiului (DN 66), în urma ninsorilor puternice înregistrate în cursul nopţii în Gorj, însă în judeţ nu exisă artere rutiere blocate, iar toate utilajele de la Societatea Drumuri Naţionale au fost mobilizate pentru a curăţa zăpada.

Urmărește
132 afișări
Imaginea articolului Trafic dificil în Defileul Jiului, din cauza zăpezii

Trafic dificil în Defileul Jiului, din cauza zăpezii (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Gorj, Dumitru Leuştean, a declarat, miercuri, că peste 70 de utilaje de deszăpezire au fost mobilizate pentru a menţine carosabilul cât mai curat.

Conform acestuia, cel mai mare strat de zăpadă s-a depus în Defileul Jiului, înasă nu există porţiuni de drum închise circulaţiei.

"În Defileu stratul ajunge şi la 20 de centimetri în unele locuri. Se circulă în condiţii de iarnă, asta însemnând că există zăpadă tocată pe carosabil, dar toate maşinile se pot deplasa. Avem toate utilajele în funcţiune şi nu avem probleme pe niciun tronson de drum din judeţ, deşi ninge destul de puternic", a spus Leuştean.

El a precizat că şi în municipiul Târgu Jiu acţionează, miercuri dimineaţă, aproximativ 100 de angajaţi ai Direcţiei de Servicii Comunale, alături de maşinile de deszăpezire, pentru a curăţa zăpada depusă pe străzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici