- Home
- Social
- BUCUREŞTI , (01.05.2017, 13:34)
- Alexandra Stroe
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Video TRAFIC îngreunat pe drumurile de la mare şi de la munte. Pe Podul Agigea se circulă bară la bară/ Aglomeraţie la frontiera cu Ungaria. Românii se întorc la muncă/- GALERIE FOTO, VIDEO
Traficul s-a aglomerat pe sensul de mers Agigea-Constanţa, în zona Podului Agigea, pe DN 39, fiind coloană de aproximativ 400 de metri, în timp ce şi valorile de trafic de trafic au crescut şi pe sensul de coborâre al DN1, Braşov-Ploieşti, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Urmărește
1587 afișări
VEZI MAI JOS GALERIA FOTO
Aglomeraţie la frontiera cu Ungaria,unde se aşteaptă între 30 şi 60 de minute pentru a ieşi din ţară
Românii care au petrecut minivacanţa de 1 mai în România se întorc la locurile de muncă din vestul Europei, timpii de aşteptare la ieşirea din ţară la graniţa cu Ungaria ajungând chiar şi la o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Descoperirea care sfidează înțelegerea noastră asupra Universului: Ce este „timpul negativ” în fizică
-
Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor va fi luni, la ora 9.00. Va fi ales preşedintele Camerei
-
Scandalul taxelor. Trump ameninţă cu preluarea controlului asupra Canalului Panama
-
USR i-a transmis lui Klaus Iohannis că mandatul lui s-a încheiat. Elena Lasconi: PSD şi PNL nu au înţeles nimic din votul cetăţenilor
Cele mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa cu Ungaria au timpi de aşteptare pentru maşini mici de până în 30 de minute, însă la Petea se aşteaptă chiar şi 60 de minute.
Cele mai multe maşini care ies din ţară au numere de Austria, Italia şi Germania, fiind vorba de români care muncesc în vestul Europei şi care şi-au petrecut vacanţa de 1 mai în ţară, iar în acest moment se întorc la locurile de muncă.
Pe de altă parte, pe sensul de intrare în ţară se înregistrează timpi de aşteptare de 10-20 minute. Cel mai mult se stă la Petea, aproximativ 30 de minute.
Poliţia de Frontieră a luat măsuri speciale pentru a face faţă aglomeraţiei, fiind aduşi mai mulţi agenţi la lucru şi se lucrează pe maximul de benzi de ieşire din ţară în funcţie de configuraţia punctelor de trecere a frontierei.
Conform aplicaţiei Poliţiei de Frontieră Române, luni după-amiaza, la Cenad în judeţul Timiş, pe autostrada Nădlac-Arad în judeţul Arad, la Salonta, Borş şi Valea lui Mihai în judeţul Bihor timpii de aşteptare la ieşirea din ţară sunt de 30 de minute, iar la Petea în judeţul Satu Mare de 60 de minute. În celelate puncte se aşteaptă în medie 10 minute.
Cele mai multe benzi de ieşire din ţară sunt deschise la Nădlac pe autostradă, unde se lucrează pe patru artere de autoturisme şi o arteră de autocare, ţinând cont că structura punctului permite acest lucru.
Poliţiştii de frontieră recomandă să se folosească şi alte puncte de trecere a graniţei. În judeţul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu şi Vărşand. În judeţul Timiş se poate trece pe la Cenad, în judeţul Bihor pe la Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni şi Petea.
Pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie on-line, disponibilă pe pagina de internet politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.
Circulaţie îngreunată pe autostrada Nădlac-Arad, coloana de camioane depăşind 5 km
Circulaţia pe autostrada Nădlac-Arad se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiaza, în zona punctul de trecere a frontierei, din cauza coloanei de camioane care depăşeşte 5 kilometri. În Ungaria, traficul greu e interzis până luni, la ora 23, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Coloana de TIR-uri se întinde pe circa 5 kilometri şi este în creştere, camioanele fiind parcate chiar pe banda de urgenţă a autostrăzii, în apropierea punctului de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad. Coloana s-a format după ora 12.30, cu aproape 11 ore înaintea reluării circulaţiei camioanelor prin Ungaria.
Echipaje ale Poliţiei Autostrăzii Vest patrulează prin zona graniţei pentru a evita blocarea benzilor de pe autostradă sau producerea unor accidente.
Poliţiştii le recomandă şoferilor de TIR-uri să se aşeze la capătul coloanei şi să nu încerce să forţeze coloana, să nu intre peste rând sau să parcheze în paralel pe banda 1 a autostrăzii.
Şoferilor de maşini mici sau autocare li se recomandă să circule cu viteză mică pentru a evita producerea unor accidente, în condiţiile în care şoferii de TIR care aşteaptă reluarea circulaţiei coboară din cabinele camioanelor şi rezolvă alte probleme ale camioanelor staţionate.
Circulaţia camioanelor mai mari de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei este restricţionată, de sâmbătă de la ora 23 până luni la ora 23, ca urmare a minivacanţei de 1 mai.
Poliţia de Frontieră a luat măsuri speciale pentru a face faţă situaţiei de trafic aglomerat, a adus mai mulţi agenţi la lucru şi lucrează pe maximul de benzi de ieşire din ţară, în funcţie de configuraţia punctelor de trecere a frontirei.
Poiţiştii de frontieră le recomandă celor care intră sau ies din ţară să se folosească şi alte puncte de trecere a graniţei. În judeţul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu şi Vărşand. În judeţul Timiş se poate trece pe la Cenad, în judeţul Bihor pe la Salonta, Borş, Valea lui Mihai şi Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni şi Petea.
Pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie on-line, disponibilă pe pagina de internet politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.
Coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 400 de metri, în zona Podului Agigea
Reprezentanţii IGPR au anunţat că pe Drumul Naţional 39, în zona Podului Agigea, s-a format deja o coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 400 de metri.
Totodată, din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN22 Constanţa – Tulcea este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Sibioara, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii, starea lor fiind stabilă. Cele patru victime, conştiente, au fost transportate deja la spital, potrivit poliţiştilor constănţeni.
Poliţiştii avertizează că, pe drumul dinspre mare (pe Autostrada Soarelui), un punct în care poate să apară aglomeraţie în a doua parte a zilei este staţia de taxare de la Feteşti. Pentru a evita aşteptarea, şoferii sunt sfătuiţi să plătească taxa prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 sau la benzinăriile de pe autostradă. Se poate trece prin staţie liber, cu condiţia ca taxa să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24. În cursul zilei de luni, traficul de pe A2 va fi supravegheat şi din elicopterul Ministerului de Interne în intervalul 14-20.
Şi pe Drumul Naţional 1, se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul de coborâre Braşov-Ploieşti, poliţiştii recomandând şoferilor folosirea DN1A.
Citeşte şi: GALERIE FOTO, VIDEO Dorel pe mapamond. Ce se întâmplă atunci când muncitorii nu îşi fac bine treaba
Galerie foto
Citeşte şi: GALERIE FOTO Minivacanţa de 1 MAI: 40.000 de turişti pe litoral, 20.000 la munte. Aglomeraţia se mută în trafic/ Ce recomandă poliţiştii
Citește pe alephnews.ro: Meta este dat în judecată pentru „traumatizarea pe viață” a moderatorilor Facebook din Kenya. Peste 140 de angajați sunt diagnosticați cu PTSD
Citește pe www.zf.ro: S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Cum poate România să ajungă o forţă în regiune şi să lase în urmă toţi vecinii
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Jennifer Lopez dezvăluie „dificultățile” pe care le întâmpină ca părinte care are gemeni: „Vrei să dai tot ce ai mai bun pentru ei. Vrei să îi ridici”
S-a terminat cu sunatul după doctori, vânatul de programări şi aşteptatul. 2025 va fi anul revoluţiei tehnologice şi în sănătate. Ce vor putea face pacienţii în viitorul apropiat. VIDEO
Cum reuşeşte o companie din România să facă zeci de milioane de euro dintr-o resursă pe care mulţi oameni din ţara noastră o ignoră şi care sunt planurile acesteia pentru viitor
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat Miss România
CANCAN.RO
Care este cea mai sănătoasă sare din comerț, potrivit lui Dragoș Pătraru. Majoritatea bucătarilor din Vest o folosesc
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe