Traficul este blocat pe DN 7, din cauza aluviunilor

Circulaţia pe DN 7, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, este blocată vineri seara pentru îndepărtarea aluviunilor alunecate de pe versant.

Urmărește
2782 afișări
Imaginea articolului Traficul este blocat pe DN 7, din cauza aluviunilor

ACTUALIZARE: Traficul este deviat de pe Valea Oltului către DN1

Autorităţile estimează că au nevoie de 4-5 ore pentru îndepărtarea aluviunilor alunecate de pe versant pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Se estimează reluarea circulaţiei pe Valea Oltului după ora 01.00.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Traficul este oprit pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 206+700 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, pentru îndepărtarea aluviunilor alunecate de pe versant, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Poliţiştii estimează reluarea circulaţiei după ora 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici