Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala Bucureşti-Constanţa

Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala Bucureşti-Constanţa, după ce pompierii au stins incendiul din zona căii ferate, manifestat între staţiile Jegălia şi Perişoru, a anunţat compania CFR SA.

Urmărește
291 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala Bucureşti-Constanţa

Traficul feroviar a fost reluat pe magistrala Bucureşti-Constanţa

Potrivit unui comunicat al companiei, circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 15.48 intre staţiile Jegălia şi Perişoru, pe Magistrala Bucureşti - Constanţa.

Echipele de intervenţie ale ISU au finalizat operaţiunile de stingere a incendiului din zona căii ferate, manifestat între staţiile Jegălia şi Perişoru, iar personalul feroviar a repus sub tensiune linia de contact pe ambele fire.

„Toate trenurile care au staţionat temporar, în intervalul necesar stingerii focarelor extinse de-a lungul căii ferate, de la Jegălia la Perişoru, au fost reînscrise în circulaţie”, a anunţat CFR SA.

Anterior, compania anunţase că mai multe trenuri care leagă Capitala de litoral au fost oprite temporar în gări

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
incendiu,
trenuri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici