Traficul feroviar este afectat de ploile abundente

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează sâmbătă că traficul feroviar de pe raza Sucursalelor Regionale CF Iaşi, Craiova şi Galaţi a fost afectat de ploile abundente, care au provocat inundaţii şi aluviuni.

Urmărește
117 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar este afectat de ploile abundente

La ora transmiterii ştirii, din cauza ploilor abundente, trenurile circulă cu viteză redusă pe intervalul de cale ferată Crasna - Zorleni, de pe raza SRCF Iaşi, măsură necesară, până la retragerea apelor, pentru siguranţa traficului, iar pe distanţa Hanu Conachi – Independenţa, este afectat de inundaţii (apă peste ciuperca şinei) firul II, circulaţia feroviară realizându-se pe firul I.

De asemenea, pe raza SRCF Craiova, pe linia CF Călimăneşti – Cozia, din cauza aluviunilor provocate de ploile torenţiale, traficul feroviar, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă a fost afectat pe ambele fire de circulaţie, iar în prezent, se circulă în condiţii normale pe firul II.

Pe raza SRCF Galaţi, pe secţia CF neinteroperabilă Bereşti – Târgu Bujor - Galaţi –, terasamentul CF a fost inundat, fapt ce a condus oprirea temporară a circulaţiei feroviare (secţia CF este operată de Transferoviar Călători – TFC).

Potrivit CFR SA, personalul de specialitate este permanent pe teren pentru asigurarea condiţiilor optime de trafic, dar şi pentru verificarea nivelului apelor, astfel încât circulaţia trenurilor să poată fi reluată în condiţii normale, în cel mai scurt timp de la retragerea apelor din zona căii ferate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici