Tramvaiele liniilor 40 şi 56 circulă sâmbătă pe trasee modificate

Tramvaiele liniilor 40 şi 56 circulă, sâmbătă, pe trasee modificate, pentru remedierea unei avarii la reţeaua de apă de pe Bulevardul Basarabia, în zona staţiei Patinoar, potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Urmărește
79 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele liniilor 40 şi 56 circulă sâmbătă pe trasee modificate

Tramvaiele liniilor 40 şi 56 circulă sâmbătă pe trasee modificate (Imagine: Catalin Lutu/Mediafax Foto)

Regia Autonomă de Transport Bucureşti precizează, într-un comunicat de vineri, că pentru remedierea unei avarii la reţeaua de apa de pe Bulevardul Basarabia, în zona staţiei Patinoar, tramvaiele liniilor 40 şi 56 vor circula, sâmbătă, pe traseele de bază între Piaţa Sfânta Vineri şi intersecţia străzii Traian cu Calea Călăraşi, apoi pe un traseu modificat, prin strada Traian, Bulevardul Pache Protopopescu, Şoseaua Iancului, Şoseaua Pantelimon, bulevardele Chişinău şi Basarabia, apoi pe traseele de bază.

Tramvaiele vor purta suplimentar inscripţia "Circulă prin Şoseaua Iancului".

Potrivit sursei citate, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze 656, care va circula între staţiile Republica şi Foişorul de Foc, pe Bulevardul Basarabia, Calea Călăraşi şi strada Traian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici