Transportul public între Bucureşti şi Ilfov va fi reluat

Transportul public între Bucureşti şi judeţul Ilfov va fi reluat, consilierii municipali aprobând, marţi, proiectul de hotărâre privind circulaţia autobuzelor RATB între Capitală şi localităţile ilfovene.

Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Transportul public între Bucureşti şi Ilfov va fi reluat

Transportul public între Bucureşti şi Ilfov va fi reluat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit proiectului de hotărâre, precum şi protocolului care urmează să fie semnat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi de preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu, vor fi 51 de trasee între Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Biletul pentru o călătorie RATB din Bucureşti până în localităţile din Ilfov aflate la o distanţă mai mică de 20 de kilometri va costa 1,5 lei. Pentru distanţe mai mari de 20 de kilometri, preţul unei călători RATB va fi de 2,5 lei.

Un abonament lunar valabil pe o linie preorăşenească va costa 35 de lei, tariful redus fiind de 17,5 lei. Abonamentul general pentru toate liniile Bucureşti - Ilfov va fi de 65 de lei, cel redus fiind de 32,5 lei.

Documentul privind reluarea transportului public între Bucureşti şi judeţul Ilfov a fost votat de consilierii judeţenii la sfârşitul lunii octombrie.

Reprezentanţii celor două administraţii urmează să semneze protocolul, după care transportul public între Bucureşti şi Ilfov va fi reluat.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi premierul Călin Popescu Tăriceanu au discutat, în urmă cu o zi despre reluarea transportului public între Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici