Trei cadre didactice din universităţi din străinătate, în Consiliul General al CNADTCU

Din Consiliul General CNATDCU fac parte trei cadre didactice din cadrul unor instituţii de învăţământ superior din străinătate, respectiv: University of Oxford, Boston University şi Universitatea din Münster, anunţă, joi, Ministerul Educaţiei.

Urmărește
1371 afișări
Imaginea articolului Trei cadre didactice din universităţi din străinătate, în Consiliul General al CNADTCU

Trei cadre didactice din universităţi din străinătate, în Consiliul General al CNADTCU

A fost publicată, joi, în Monitorul Oficial componenţa nominală a consiliului general şi a comisiilor de specialitate ale Comisiei Naţionale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru mandatul 2024 - 2028.

Faţă de proiectul de ordin lansat în dezbatere publică, din Consiliul General CNATDCU fac parte şi trei cadre didactice din cadrul unor instituţii de învăţământ superior din străinătate, respectiv: University of Oxford, Boston University şi Universitatea din Münster.

În mandatul 2024 - 2028, conducerea CNATDCU va fi asigurată de acad. Mircea Dumitru (preşedinte), acad. Dumitru Murariu (vicepreşedinte) şi acad. Nicolae Zamfir (vicepreşedinte).

Odată cu publicarea ordinului în Monitorul Oficial, noul CNATDCU va putea să-şi desfăşoare activităţile specifice prevăzute de lege.

În perioada 5 iulie - 5 august 2024, Ministerul Educaţiei a lansat în consultare publică listele cu propunerile comitetelor de selecţie pentru constituirea comisiilor de specialitate ale CNATDCU. Ulterior încheierii etapei de consultare publică, Ministerul Educaţiei a aprobat, prin ordinul nr. 5.908 din 13.08.2024, componenţa nominală a consiliului general şi a comisiilor de specialitate ale Comisiei Naţionale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) pentru mandatul 2024 - 2028.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici