Trenul Mangalia-Timişoara, şase ore de întârziere. Alte cinci trenuri au acumulat întârzieri de peste două ore

  • Trenul InterRegio Mangalia-Timişoara are sâmbătă şase ore de întârziere.
  • Alte cinci trenuri au acumulat întârzieri de peste două ore, din cauza închiderii criculaţiei pe magistrala 100, a anunţat CFR Călători.
Urmărește
604 afișări
Imaginea articolului Trenul Mangalia-Timişoara, şase ore de întârziere. Alte cinci trenuri au acumulat întârzieri de peste două ore

Trenul Mangalia-Timişoara, şase ore de întârziere. Alte 5 trenuri au acumulat întârzieri de peste două ore

„Urmare închiderii accidentale de către CNCF CFR S.A. în data de 17.08.2024, între orele 2 şi 6.30, a liniei curente Drăgăneşti Olt-Fărăşele mai multe trenuri cu circulaţie pe Magistrala 100 acumulează întârzieri cuprinse între 123 şi 361 minute”, a aanunţat sâmbătă dimineaţa CFR Călători.

Compania precizează că celălalt fir de circulaţie este închis de mai mult timp pentru efectuarea de lucrări la infrastructura feroviară.

CFR Călători a anunţat trenurile care au acumulat întâzieri:

-Trenul IR 1992 cu circulaţie în relaţia Arad-Craiova-Bucureşti Nord- Constanţa(Mangalia) are o întârziere de 276 minute.
-Trenul IR 1994 cu circulaţie în relaţia Craiova-Bucureşti Nord- Constanţa are o întârziere de 123 minute.
-Trenul IR 1990 cu circulaţie în relaţia Mangalia-Constanţa-Bucureşti Nord-Craiova-Timişoara Nord are o întârziere de 361 minute.
-Trenul RE 9900 cu circulaţie în relaţia Craiova-Bucureşti Nord are o întârziere de 201 minute.
-Trenul R 9381 cu circulaţie în relaţia Roşiori Nord-Craiova are o întârziere de 240 minute.

Pasagerii trenurilor IR 1994, 1990 şi IR 1922 au primit apă.

CFR Călători precizează că, având în vedere întârzierile existente, vor fi afectate şi alte trenuri în legătură aceste trenuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici