Trenul Timişoara-Iaşi, întârziere de 5 ore, din cauza unei locomotive defecte

Trenul Timişoara-Iaşi va ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 5 ore, după ce locomotiva s-a stricat în staţia Lugoj, a anunţat duminică CFR Călători.

191 afișări
Imaginea articolului Trenul Timişoara-Iaşi, întârziere de 5 ore, din cauza unei locomotive defecte

Trenul Timişoara-Iaşi, întârziere de 5 ore, din cauza unei locomotive defecte

„Trenul IR 1831 Timişoara Nord - Iaşi, cu plecare din Timişoara Nord în această dimineaţă - 29 iunie 2024, va ajunge la Iaşi cu o întârziere de aproximativ 300 de minute. Întarzierea este generată de defectarea locomotivei în staţia Lugoj”, a transmis compania.

Trenul îşi va relua circulaţia în condiţii de siguranţă cu o locomotivă de ajutor care va sosi de la Arad, după efectuarea tuturor procedurilor specifice unei asemenea situaţii.

CFR Călători a oferit călatorilor, în staţia Lugoj, apă şi produse de patiserie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tren,
întârziere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici