Turiştii blocaţi în munţi din cauza ceţii au ajuns la Buşteni

Turiştii care au fost nevoiţi să-şi petreacă noaptea de sâmbătă spre duminică la releul de la Coştila şi la un canton din zona Babele, neputând coborî de pe munte din cauza ceţii, au ajuns, duminică, în staţiunea Buşteni, fiind însoţiţi pe drumul către staţiune de salvatorii montani.

Urmărește
2 afișări
Imaginea articolului Turiştii blocaţi în munţi din cauza ceţii au ajuns la Buşteni

Turiştii blocaţi în munţi din cauza ceţii au ajuns la Buşteni

Potrivit lui George Cotinghiu, de la Salvamont Buşteni, care i-a însoţit pe turişti, starea sănătăţii celor şase turişti este foarte bună, iar împreună cu ei, alături de echipa de la Salvamont, au coborât şi alţi turişti care şi-au petrecut acest sfârşit de săptămână la cabana Babele, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cu toţii au fost nevoiţi să parcurgă drumul pe jos, întrucât telecabina nu funcţionează din cauza ceţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei peste 20 de turişti care au coborât însoţiţi de salvamontişti ajunseseră în zona staţiei de telecabină din Buşteni, urmând ca fiecare să se îndrepte spre casă.

află mai multe aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici