Ucraina, în mare dificultate pe front. Rusia anunţă cucerirea a încă 4 sate din Doneţk

Armata rusă a anunţat astă-seară că a capturat încă patru sate aflate în regiunea Doneţk, din estul Ucrainei.

Urmărește
6408 afișări
Imaginea articolului Ucraina, în mare dificultate pe front. Rusia anunţă cucerirea a încă 4 sate din Doneţk

Ucraina, în dificultate pe front. Rusia anunţă cucerirea a încă 4 sate din Doneţk

Ministerul rus al Apărării a precizat că au fost luate Krasnohorivka, Vodian, Haliţnivka şi Hrihorivka. În afara lor, observatorii militari ucraineni au confirmat că şi alte aşezări au fost ocupate.

Ucraina se află sub o mare presiune pe frontul de est al ţării. Situaţia este cea mai gravă în zona dintre oraşele Pokrovsk şi Kurakhove.

Trupele ruse au înregistrat câştiguri teritoriale semnificative după căderea Avdiivka, la începutul anului.

Trupele ucrainene riscă în prezent să fie înconjurate sau să fie nevoite să cedeze mai mult teritoriu, printre ca într-un cleşte între Krasnohorivka şi oraşul Ukrainsk, la vest de Halizinivka, capturat după retragere.

Trupele ruse au înaintat deja spre oraşul minier Hirnik.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici